Підйом вантажів на висоту > Статьи > Підйом вантажів на висоту: особливості виконання даної операції

Підйом вантажів на висоту: особливості виконання даної операції

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 голос, в среднем: 5 из 5)

Будівництво, ремонт, переїзд або монтаж нового обладнання на підприємстві нерозривно пов’язані з виконанням такої важливої операції, як підйом вантажів на висоту. Звичайно, коли завдання полягає в доставці двох табуреток і кухонного столу на другий поверх орендованої квартири, тоді можна обмежитися власними силами. Ну, а що робити, якщо треба підняти великогабаритну ванну джакузі або ексклюзивні італійські меблі на висоту більше 6 метрів? В цьому випадку краще всього звернутися за допомогою до фахівців.

такелажні роботи

Фахівці компанії «Lifting & Rigging» здійснюють підйом вантажів на висоту, використовуючи сучасні технології, спеціальну техніку та перевірені методи виконання вантажно-розвантажувальних робіт. У переліку послуг, що надаються нашою фірмою, особливе місце займають такелажні роботи. Дороги меблі або великогабаритні запчастини для промислового обладнання повинні підніматися на необхідну висоту з особливою обережністю і дотриманням правил техніки безпеки.

Що потрібно враховувати в процесі виконання вантажно-розвантажувальних робіт?

Піднімаючи дорогі і великогабаритні вантажі на висоту, необхідно пам’ятати, що дверний проріз квартири, коридору або ліфт можуть не відповідати їх розмірами. Для вирішення цієї проблеми наша компанія надає послугу – підйом вантажів у вікно. Це дозволяє уникнути необхідності розбирати дорогі речі на окремі комплектуючі, а також дає можливість істотно прискорити процес їх доставки на необхідну висоту.

Підйом вантажів у вікно використовується, коли замовнику треба доставити:

меблі;
сантехніку;
великогабаритні предмети інтер’єру;
кліматичне обладнання;
промислову або побутову техніку.

Вартість послуг компанії

Серед усіх важливих нюансів послуги – підйом вантажу на поверх, її ціна в Києві (як і в інших великих містах України) є головним критерієм для тих замовників, які вперше зіткнулися з вказаною проблемою. Але наші постійні клієнти добре знають, що коли мова йде про підйом дорогих об’єктів, економія може стати причиною серйозних збитків. Адже найнижчі ціни пропонують фірми, які компенсують недолік сучасного обладнання за рахунок застосування грубої фізичної сили. Про наслідки такої економії не важко здогадатися.

Ми обіцяємо вам збереження ваших вантажів, незалежно від того як і куди їх треба доставити!

Інші статті